Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Nagyon fontos |matek tz|

Főoldal » Középiskola » Matematika
347
Valaki meg tudná oldani? Nagyon nem értem a matekot és tanár utál az is jó ha csak egyik feladatot tudod megoldani csak segíts kérlek
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

1


elöl -arccal felénk mutató felület = téglalap = (3x50)x40 = 150x40=6000
teteje = 3x(50x50) = 7500
jobb oldala ( ha baloldali sarokban van ) = 50x40 Í= 2000

Felszín = 6000+7500+2000=15500 cm 2
= 155 dm 2
=1, 55 m 2

váltószám = 100



henger
csak a "palástra"kerül hirdetés (aljára, tetejére Nem)
A= 2 szer r szer pi szer m
A= 2x0,7x3,14x2,7 =11,9 m2

0