Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Matematika S.O.S.

Főoldal » Általános iskola » Matematika
428
Sziasztok!
Valaki tudna segíteni?
Oldd meg grafikusan a következő egyenleteket, egyenlőtlenségeket!
a, 2x-3=x+1
b, 1/2x=-x+3
c, -x-1>x+1
d, 3/2x-2=-2x+5
e, x²=-x+2
f, -2x-3<x²

Előre is köszönöm!
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
Matematika-8.osztály-Függvények
1
Általános iskola / Matematika

Válaszok

1
a, x=4
b, x=2
d, x=2
e, x=−2,1
0