Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Matek gondolkodó

Főoldal » Általános iskola » Matematika
320
Csatoltam képet.
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

1
M=mozdony; P= piros tetejű vagon; K= kék tetejű vagon

M+P+K=50
M+2P=41
M+P+2K=64

K=14; P=6; M=30
0