Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Testhálók

Főoldal » Általános iskola » Matematika
397
Csatoltam képet.
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

1
a,
4350 cm²=43,5 dm²
0,163 m²=16,3 dm²
53200 mm²=5,32 dm²
b,
81 dm³=81000 cm³
39000 mm³=39 cm³
197500 mm³=197,5 cm³
(7/4) m³=(7.000.000/4) cm³=1750000 cm³
0