Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Körkúp

Főoldal » Általános iskola » Matematika
1455
Határozd meg az egyenes körkúp felszínét és térfogatát!

a, r=9,6 cm o=12 cm

b, d=1,4 dm o=91 cm
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

4
Ehhez tudni kellene, hogy milyen betűvel mit jelölsz. Lennének tippjeim, de azért jobb, ha egyértelmű :)
1

itt a feladathoz tartozó kép
0

a) térfogat
1

b) térfogat
1