Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Matek

Főoldal » Általános iskola » Matematika
342
Sziasztok. Tudna segíteni valaki?
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
2.feladat
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

1
E: 2000·0,05=100 db hibás videólejátzszó
T: 7000·0,04=280 db hibás videólejátzszó

E: 6000·0,03=180 db hibás audiólejátszó
T: 1000·0,02= 20 db hibás audiólejátszó

E: 2000+6000= 8000 termékből hibás 100+180=280 db ez 280/8000*100=3,5% hibás termék
T: 7000+1000= 8000 termékből hibás 280+20= 300 db ez 300/8000*100=3,75% hibás termék
0