Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Matek

Főoldal » Általános iskola » Matematika
391
Csatoltam képet.
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

1
(x/5)-25=15
x/5=40
x=200 ez a gondolt szám

6x-8=x+12
6x=x+20
5x=20
x=4

3x+7=3+7x
7=3+4x
4=4x
x=1

3x-5x+4+6x=32
4x+4=32
4x=28
x=7
1