Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Matek házi feladat.

Főoldal » Középiskola » Matematika
381
Sziasztok,valaki tudna segíteni?
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

1
x db gyerekjegy (43-x) db felnőttjegy
980x+1180(43-x)=49040
980x+50740-1180x=49040
-200x=-1700
x=8,5
Szerintem hibás a feladat, vagy én számoltam el.

7x+4y=-10
-9x+8y=210

x=-10 és y=15 Az ellenőrzést rád bízom.
0