Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Matek

Főoldal » Általános iskola » Matematika
295
Csatoltam képet.
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

1
2 téglalap+3 háromszög=3 téglalap+1 háromszög
2 téglalap+2 háromszög=3 téglalap
2 háromszög=1 téglalap
Így egy háromszög 0,5(fél) téglalapot ér

2000-200=2 pullóver
900=1 pullover
Így egy pullóver 900 forintba került
1