Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Kérlek segítsetek? Sos

Főoldal » Általános iskola » Matematika
484
180;450;240 legkisebb közös többszöröse kell.
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
1
Általános iskola / Matematika

Válaszok

2
3600
1

180=22 · 5 · 32
450= 2 · 52 · 32
240 = 24 · 5 · 3

lkkt= 24 · 32 · 52 = 3600
2