Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

9. Fizika

Főoldal » Középiskola » Fizika
1862
Mennyi munkával lehet egy 75 kg össztömegű kerékpárost 10 m/s sebességről 20 m/s sebességre felgyorsítani?
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
fizika, 9. osztály
0
Középiskola / Fizika

Válaszok

1
ΔE=W=1/2·m·(v₂²-v₁²)=0,5·75(400-100)=11250J
0