Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

9. Fizika

Főoldal » Középiskola » Fizika
593
Mennyi ideig kell húznunk egyenes úton, 1,2 m/s sebességgel azt a kiskocsit, amelyre 170N fékezőerő hat, ha 40kJ munkát szeretnénk végezni?
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
fizika, 9. osztály
0
Középiskola / Fizika

Válaszok

1
W=F·s⇒s=W/F=40000/170=235,3m
v=s/t⇒t=s/v=235,3/1,2=196s=3,27perc
0