Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Számtani sosrozat

Főoldal » Általános iskola » Matematika
384
Az alábbi példákkal nem tudunk megküzdeni, Segítséget kérnék! Köszönöm!
d.) a1=3, an = 4· an-1-7
e.) a1 =2, an = an-1 2 – 4
f.) a1=2, a2 = 3, an = an-1+ an-2+ 1
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
1
Általános iskola / Matematika

Válaszok

1
Kimaradt, a feladat megoldásához szükséges:
n=(1; 2; 3; 4; 5)
0