Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

KÉMIA MUNKAFÜZET MEGOLDÁSAM.SOS!

Főoldal » Általános iskola » Kémia
344
Csatoltam képet köszönöm!
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
Sos KÉMIA
0
Általános iskola / Kémia

Válaszok

1
az első kép megoldása:

1. C=oxidálódik O2=redukálódik
C=redukálószer O2=oxidálószer

2. 2 Mg=oxidálódik O2=redukálódik
2 Mg=redukálószer O2=oxidálószer

3. 2 Mg=oxidálódik Co=redukálódik
2 Mg=redukálószer Co= oxidálószer

4. CuO=redukálódik H2=oxidálódik
Cuo=oxidálószer H2=redukálószer

5. Cr2O3= redukálódik 2Al=oxidálódik
Cr2O3= oxidálószer 2Al= redukálószer
Módosítva: 6 éve
0