Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Matek házi

Főoldal » Középiskola » Matematika
402
Csatoltam képet, segítsetek légyszíves a bekarikazott feladatokban.
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

1
d) az irányvektorból normálvektort csinálsz: n(1/3;2/3) P(-2;-1)
1/3 * x + 2/3 * y = 1/3 * (-2) + 2/3 * (-1) azaz x+2y=-4

h) az irányvektorból normálvektort csinálsz: n(3;2) P(2;5)
3x + 2y =3*2+2*5 azaz 3x+2y=16

1