Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Matek házi

Főoldal » Középiskola » Matematika
333
Csatoltam képet, segítsetek legyszi a bekarikazott feladatokban.
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

1
 3 b) m= tgα
m=1, ebből n(-1;1) , P(0;0)
-x + y = 0

e) ugyanígy: m= tg-60⁰
m=- 3 
n( 3 ;1), P(-3;5)
 3  + y = -3× 3  +5
1