Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Fizika4

Főoldal » Általános iskola » Fizika
456
A gáztűzhelyen 12,6kJ-lal nő a leves termikus energiája. Közben a gáz elégetése révén 24kJ hőmennyiség keletkezik.
Mekkora a hatásfok?
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Fizika

Válaszok

2
3240/2=1620 kJ=1620 kW
0

hatásfok=Qhasznos/Qösszes·100%=12,6/24·100%=52,5%
0