Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Fizika2

Főoldal » Általános iskola » Fizika
639
Az autó önindító motorja ékszíjjal forgatja meg a benzinmotort. A felhasznált 35000kJ energiából 34300kJ a hasznos munka. Mekkora a szíjmeghajtás hatásfoka?
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Fizika

Válaszok

1
hatásfok=Wh/Wö·100%=34300/35000·100%=98%
0