Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

KÉMIA MUNKAFÜZET MEGOLDÁSA. SOS!!!

Főoldal » Általános iskola » Kémia
551
Csatoltam képet köszönöm!!
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
Kémia munkafüzet
0
Általános iskola / Kémia

Válaszok

1


1. C=oxidálódik O2=redukálódik
C=redukálószer O2=oxidálószer

2. 2 Mg=oxidálódik O2=redukálódik
2 Mg=redukálószer O2=oxidálószer

3. 2 Mg=oxidálódik Co=redukálódik
2 Mg=redukálószer Co= oxidálószer

4. CuO=redukálódik H2=oxidálódik
Cuo=oxidálószer H2=redukálószer

5. Cr2O3= redukálódik 2Al=oxidálódik
Cr2O3= oxidálószer 2Al= redukálószer
Módosítva: 6 éve
0