Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Matek házi

Főoldal » Középiskola » Matematika
326
SOS!!!2650-es feladathoz valaki tudna küldeni ábrát és levezetést?Előre is köszönöm!
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

1
tg25,016=y/x átrendezve y=x·tg25,016
tg37,366=(y+350)/x behelyettesítve a felső egyenletből y értékét
x·tg37,366=x·tg25,016+350
0,7636·x=0,466·x+350
x=1178,45 m
0