Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Matek SOS FONTOS!!!!

Főoldal » Általános iskola » Matematika
331
Csatoltam képet.
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

1
Alapterület: 5²=25 cm²
Palást területe: 4×((5×6)/2)=60 cm²
Gúla felszíne:
A=2T+P=2×25+60=110 cm² a felszíne
0