Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Terület kerület

Főoldal » Általános iskola » Matematika
430
Terület kerület.Sziasztok ebben kérnék segitséget,nem nagyon értem ezeket a példákat.
1.A 6cm-es alapélű négyzetalapú gűla minden oldallapjának magassága 8 cm.Mekkora a felszine?
2.A 8cm-szer 12cm-es téglalap alapú gűla magassága 15cm.Mekkora a térfogata?
Elöre is köszönöm a segitséget. Boglárka
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

2
1, 6*2=12 8*4=24 24+12=36
Szerintem
0

Köszönöm a segitséget.A második példára megpróbálok rájönni az elsö alapján
0