Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Matek SOS

Főoldal » Általános iskola » Matematika
368
Csatoltam képet.
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

1
g,
85-g=24+6g
85=24+7g
61=7g
g=61/7

h,
(4h)/6=h-5
4h=6h-30
-2h=-30
h=15

j,
y/5+3=2,6
y/5=-0,4
y=-2

k,
(5+k)/5≤2,5
5+k≤12,5
k≤7,5





0