Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Matematika

Főoldal » Általános iskola » Matematika
350
Mit mérünk hektárral??
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
1
Általános iskola / Matematika

Válaszok

2
A hektár egy földmérték. Tehát olyan földet, amelyen pl.gazdálkodnak.
1 hektár = 100 ár = 1 hold = 1,74 katasztrális hold
0

területet,
1hektár=10 000 m²
Módosítva: 6 éve
0