Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Melyik több? Mennyivel?

Főoldal » Általános iskola » Matematika
2024
3 ötöd m nagyobb vagy az 650 mm
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

1
3 ötöd m nagyobb vagy az 650 mm

3/5 méter = 6/10 méter = 0,6 méter= 6 deciméter = 60 centiméter = 600 mm < 650 mm
0