Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

S.O.S kémia! Előre is köszönöm! :)

Főoldal » Általános iskola » Kémia
640
Egészítsd ki az együtthatókkal a folyamat jelölését, és ellenőrizd az egyenlet helyességét a tömegmegmaradás alapján!
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Kémia

Válaszok

1
2 H2 + O2 = 2 H2O

2 mol H2 + 1 mol O2 = 2 mol H2O
2g + 16g =18g
1