Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Vektorműveletek

Főoldal » Középiskola » Matematika
465
Melyik vektorok határozzák meg az egyes műveleteket? (pl.CD-CB=BD)

AC-AD=? ED-EC=?
EC+EA=? DB-DC=?
AC-AB=? DA-DC=?
AD+CB=? BA+BC=?
CD-CB=? (AD+AB)/2=?
AB+AD=? EC-EB=?
ED-EA=? DA-DE=?
AB+CD=? ED+EB=?
AB-AD=? CD+CB=?

Válaszokat előre köszönöm!
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

1
Csatoltam képet. Szeretnék videómat ajánlani. Segíteni fogja a megértést. https://www.youtube.com/watch?v=xkUd685s3-w&t=20s
Módosítva: 6 éve
0