Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Van e 5 egymást követő egész szám..

Főoldal » Középiskola » Matematika
1016
Melynek összege 2008?
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
matek, Matematika
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

1
5 egymást követő szám összege:
x + x+1 + x+2 + x+3 + x+4 = 2008
5x + 10 = 2008
5x = 1998
x = 399.6
Nincs megoldás az egész számok halmazán.
0