Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Egy templom árnyéka 13 m hosszú

Főoldal » Általános iskola » Matematika
427
Ugyanakkor, ugyanott egy 1,5 m magas bot árnyéka 1 m. Milyen magas a templom?
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

2
1,5/1=x/13
0

1,5/1=x/13, ebből x=13*1,5=19,5 méter
-1