Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Mi a megfejtés

Főoldal » Általános iskola » Matematika
549
Döntsd el, hogy igazak vagy hamisak-e az alábbi állítások!
2500 dm = 2,5 km IgazHamis
0,23 hl = 230 liter IgazHamis
35,4kg = 0,354 t IgazHamis
2,5 óra = 150 perc IgazHamis
2,5m = 25dm IgazHamis
2400 g = 2,4 kg IgazHamis
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

1
hamis
hamis
hamis
igaz
igaz
igaz
0