Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

S.O.S fizika! Előre köszönöm!

Főoldal » Általános iskola » Fizika
497
Válaszd ki a helyes összefüggéseket!
A. W=F_s. F
B. F=W_s. _
C. s= F_s. S ←↑ így kell értelmezni
D. W= s_f
E. s=w_F
F. W=F•s
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Fizika

Válaszok

1
Szia! B, E, F a helyesek.
0