Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

S.O.S fizika! Előre köszönöm!

Főoldal » Általános iskola » Fizika
419
Mikor nem 1 J (joule) a munkavégzés?

A., A test 1N erő hatására 1m úton mozdul el az erő irányába.
B., A test 2N erő hatására 2m úton mozdul el az erő irányába.
C , A test 5N erő hatására 0,2m úton mozdul el az erő irányába.
D., A test 1N erő hatására 10m úton mozdul el az erő irányába.
E., A test 0,5N erő hatására 2m úton mozdul el az erő irányába.
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Fizika

Válaszok

1
W = F * s

A: 1*1 = 1 J
B: 2*2 = 4 J
C: 5 * 0.2 = 1 J
D: 1*10 = 10 J
E: 0.5*2 = 1

Szóval B, D.
Módosítva: 6 éve
0