Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

SŰRGŐS FIZIKA!!!

Főoldal » Általános iskola » Fizika
386
Az útépítéshez zúzott követ tárolnak az építkezéshez közeli területen. A kő nyomása 21000 Pa, súlya 315 kN. Mekkora területen nyomja a talajt?
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Fizika

Válaszok

1
A=F/p
A=?
F=315kN=315 000N
p=21 000Pa
A=315 000 : 21 000 = ?
A= 15m2

Remélem tudtam segíteni!
0