Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

SOS!!!

Főoldal » Általános iskola » Matematika
436
2b-a+3b-(3a-b)+8a=
2(4b-9)+5b+11-3(10b-b)=
-5x+7x-3x-3+x-4+9x=
0,4y-5+2,5y-(3y-2,3y+17)=
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

1
Csatoltam képet, szólj, ha kérdésed van!
0