Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Prímtényezők sos!

Főoldal » Általános iskola » Matematika
432
12,72,96,100,120,150,1000 prímtényezői SOS
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

1
12=3¹×2²
72=2³×3²
96=2⁵×3¹
100=2²×5²
120=2³×3¹×5¹
150=2¹×3¹×5²
1000=2³×5³
1