Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Fizika SOS

Főoldal » Középiskola » Fizika
530
Számítsuk ki azt a munkát amelyet a Súlyemelő a 150 kilogram tömegű súly 2,2 m magasra emelése közben végez
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Fizika

Válaszok

1
Adatok
m = 150 kg
h = 2,2 m
g = 9,8 m/s₂
W = ?
-------------
Wemelési = m · g · h
Wemelési = 150 kg · 9,8 m/s² · 2,2 m
Wemelési = 3 234 J
0