Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Matek SOS FONTOS!!!!

Főoldal » Általános iskola » Matematika
405
Csatoltam képet.
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

1
2,5 dl=250 cm³
V=r²·π·h
h=13-1=12 cm
r²=V/π·h=250/π·12=6,63
A pohár belső sugara:  6,63  =2,58 cm
Az alapkör sugara: r+0,2=2,78 cm
0