Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Matek SOS FONTOS!!!!

Főoldal » Általános iskola » Matematika
446
Csatoltam képet.
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

1
Henger térfogatának képlete:
V=r²*π*m

Henger térfogata:
V=14²*3,14*3=1846,32mm³
Egy lyuk térfogata: ! d≠r !
V=0,5²*3,14*3=2,355mm³
Gömb térfogata:
V=Vhenger-4*Vlyuk=1846,32-4*2,355=1836,9mm³
Módosítva: 6 éve
0