Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Fizika SOS

Főoldal » Középiskola » Fizika
1879
Mekkora erővel tolta az asztalos a gyalut ha egy mozdulat 50 cm távolságán 30 J munkát végez?
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Fizika

Válaszok

1
Adatok
s = 50 cm = 0,5 m
W = 30 J
F = ?
----------------
W = F · s --> F = W/s
F = 30 J / 0,5 m
F = 60 N
0