Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Fizika SOS

Főoldal » Középiskola » Fizika
1554
Szántás közben egy traktor 2500 Newton erővel húzta az ekét. Milyen hosszú úton végzett 500 kJ munkát?
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Fizika

Válaszok

1
Adatok
F = 2 500 N
W = 500 kJ = 500 000 J
s = ?
-------------------
W = F · s --> s = W/F
s = 500 000 J / 2 500 N
s = 200 m
0