Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Matek

Főoldal » Középiskola » Matematika
652
A négyes feladatot (be van karikázva) nem értem...
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

2
Egyszerűen elosztod a 150 milliót 300.000-el.

500-at kapsz eredményül, vagyis 500 másodperc alatt ér a földre a naptól induló fény.
0

idő = út / sebesség

t = 150.000.000 / 300.000 = 500 s

Azaz 500 sec, vagyis 500 másodperc alatt.
Módosítva: 9 éve
0