Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Matek SOS

Főoldal » Általános iskola » Matematika
431
Képet csatoltam
https://imgur.com/TvYVlpv
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

1
1073:37=29
5141:97=53
4144:28=148
3822:13=294
9702:42=231
6213:19=327

A színezést rád bízom. Bár az írásbeli osztást le kéne írni a füzetedbe, mert én nemes egyszerűséggel beütöttem a számológépbe.

A MATEK legyen Veled! :)
0