Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Valaki SOS!! Segítsen köszönöm előre is

Főoldal » Középiskola » Fizika
350
Csatoltam képet.
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Fizika

Válaszok

2
1.
W=1/2·F·Δl=0,5·50·0,05=1,25J
2.
F=D·Δl⇒Δl=F/D=800/4000=0,2m
W=1/2·F·Δl=0,5·800·0,2=80J

0

csatolok képet a 3,4-hez
0