Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Valaki tudna segiteni a matek háziban?

Főoldal » Általános iskola » Matematika
340
Csatoltam képet.
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

1
Körhenger térfogata:
V=r²πm
a,
d=18 cm
r=9 cm
m=16 cm
V=9²×3,14×16=4069,44 cm³=4069,44 ml=40,6944 dl víz fér az edénybe
b,
d=18 cm
r=9 cm
m=8 cm
V=9²×3,14×8=2034,72 cm³=2034,72 ml=20,3472 dl víz fér

0