Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Hali . Segítsetek . Hogy kell levezetni . Mert rég volt .

Főoldal » Általános iskola » Matematika
480
A levezetés lépésről lépésre : 4*×+8=8
6*×-3=39
2*×+1= 13
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

1
4x+8=8 /-8
4x=0 /:4
x=0

6x-3=39 /+3
6x=42 /:6
x=7

2x+1=13 /-1
2x=12 /:2
x=6
0