Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Algebra

Főoldal » Középiskola » Matematika
447
3x-2x+7-12+42x=0

Valaki levezetné nekem ezt az egyenletet? Az ellenőrzés is kéne!
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

1
3x-2x+7-12+42x=0
43x-5=0
43x=5
x=5/43
Ellenőrzés:
Bal oldal: 43×(5/43)-5=0
Jobb oldal: 0
1