Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Aki elküdi annak megköszönöm

Főoldal » Általános iskola » Matematika
335
Csatoltam képet.
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

2
Végig azt kell használni hogy bármely négyszög belső szogeinek összege 360 fok és a háromszög szogeinek összege 180 fok
0

A) T=ef/2=6*8/2=24 cm²
B) T=a*b=6*8=48 cm²
C) T=e*f/2=7*7/2=24,5 cm²
D) T=e*f/2=10*6/2=30 cm²
A<C<D<B

A) ugyan annyi a kerületük (12cm)
B) ugyan annyi a területük (9 cm²)
0