Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Kérlek segítsetek.

Főoldal » Általános iskola » Matematika
413
Amik bevannak karikazva azokat kellene megcsinalni.
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
1
Általános iskola / Matematika

Válaszok

1
1,3 cm2= 130 mm2
15 cm2= 1500 mm2
7 dm2= 70000 mm2
125 dm2= 1250000 mm2
29 m2= 29000000 mm2
0,012 m2= 12000 mm2
1,65 m2= 1650000 mm2


5000 cm2 = 50 dm2
87 m2 = 8700 dm2
26 m2 = 2600 dm2
11 ha = 110000 m2= 11000000 dm2
0,005 ha = 50 m2= 5000 dm2
920 m2 = 92000 dm2
0,012 m2 = 1,2dm2

0