Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Ábrázolás függvényen, SOS kéne!!

Főoldal » Általános iskola » Matematika
426
Olyan feladatot kaptunk h ezeket kellene függvényében ábrázolni, viszont nem sikerül megoldani:y=-1/5x, y=-1/5x+2, y=-1/5x-2. És az x helyére:-2, -1, 0, 1,
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

3
Csatoltam képet.
1

Csatoltam képet.
0

Csatoltam képet.
0