Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Relatív gyakoriság, szórás

Főoldal » Középiskola » Matematika
1095
4) Egy középiskolának 480 tanulója van. A diákok egy része kollégiumban lakik, a többiek bejárók. A bejárók és a kollégisták nemek szerinti eloszlását mutatja a kördiagram. Adja meg a kollégista fiúk számát! Válaszát indokolja!

Bejáró lányok: 90°
Bejáró fiúk: 120°
Kollégista lányok: 105°
Kollégista fiúk: ?
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

1
Bejárók lányok: 480/4=120 tanuló
Bejáró fiúk: 480/3=160 tanuló
Kollégista lány: 140 tanuló
Kollégista fiú: 480-120-160-140=60 tanuló
0